Tavaszi és őszi fokhagyma, vöröshagyma, saláta- és csemegehagyma eladó- közvetlenül a termelőtől      

                    Email: gendaatti@freemail.hu  Tel: +36302067592

grass                                                                                              

        ElérhetőségGenda Attila Csaba

Őstermelő

Ezüstkalászos gazda, farmer


8041 Csór, Kossuth Lajos utca 11.


Mobil: +36/30 206-75-92

Telefon: Műszaki hiba miatt jelenleg nem elérhető.Kérem, mobilon keressenek!

E-mail: gendaatti@freemail.hu


Hol és mikor vásárolhatják meg a termékeinket?

  • Csóri kertészetünkben- vasárnap kivételével a hét valamennyi napján, a késő délutáni, koraesti órákban. (Előzetes telefonos egyeztetés ajánlott!)

  • A Székesfehérvári Városi Piac 104-105. számú standján-piaci napokon 7-13 óra között

  • Székesfehérváron és Várpalotán, illetve a két város körzetében házhozszállítást is vállalok. A szállítás költsége a megrendelőt terheli.Üdvözlöm kertészetünk honlapján!


Mit érdemes tudnia rólunk?

  • Feleségemmel, Balogh Emesével közel két évtizede foglalkozunk zöldségtermesztéssel. Bár nem kertésznek tanultam, a gyermekkoromból hozott adottságaimat később magas szintűre tökéletesítettem. Időközben Ezüstkalászos Gazda, valamint Farmer minősítést szereztem.

  • Kertészeti tevékenységemet nem kizárólag anyagi érdekből folytatom, hanem elsősorban azért, mert ez a hobbym! Ezért egyre inkább a magas minőségű, kevésbé vegyszerezett, egészséges és ízletes, gyakran ritkaságszámba menő zöldségfélék termesztése mellett kötelezzük el magunkat.

  • Vevőinket nem hihetetlenül alacsony árakkal szeretnénk magunkhoz csalogatni. „Olcsó húsnak híg a leve”- tartja a régi mondás. Sokan mégis kényszerből vagy igénytelenségből a gyenge minőségű, ismeretlen eredetű élelmiszert vásárolják. Álláspontjukat megértem- de nem osztom. Gyakran kiderül, hogy az olcsóbb termék végül sokkal többe került, mint a drágábbnak hitt.

Zöldség-árainkat a termékeink minőségéhez igazítjuk. Célunk, hogy vásárlóink újra- és újra visszatérjenek, mi pedig lelkiismeretes és nagy szakértelmet igénylő, sokszor igen kemény munkánk után tisztességes jövedelemben részesüljünk.


FIGYELEM! Kertészetünk háztáji jellegű, így több tonnás nagyságrendű megrendeléseknek nem tudunk eleget tenni. Zöldségeinket elsősorban frisspiaci értékesítésre, háztartási felhasználásra szánjuk.

Éttermeket, salátabárokat megkülönböztetett bánásmódban részesítünk.

Ügyeskedőket nem szívesen szolgálunk ki, de a tisztességes kiskereskedőket szívesen látjuk.