Tavaszi és őszi fokhagyma, vöröshagyma, saláta- és csemegehagyma eladó- közvetlenül a termelőtől      

                    Email: gendaatti@freemail.hu  Tel: +36302067592

grass                                                                                              

              Egyéb termékeinkA fokhagyma és hagyma termesztése mellett néhány különlegesnek, vagy legalábbis ritkaságnak számító zöldségféle termesztésével is foglalkozunk.


Padlizsán

Fóliasátorban és szabadföldben egyaránt termesztjük. Ez a mediterrán hangulatot idéző csemege hazánkban is egyre inkább hódít az igényes vásárlók körében.


Paprika

Olasz édes (Dulce Italiano) típus: Szinte teljesen ismeretlen a magyar vásárlók körében. Piacokon, áruházakban csak elvétve lehet találkozni ezzel a méltatlanul mellőzött, remek fajtával.

Íze kifejezetten édes. Sötétzöldből ragyogó pirosra érik. Azok, akik akár csak egyszer is megkóstolták az általunk termelt változatát, gyakorlatilag függővé váltak.

Enyhén csípős zöldpaprika: Nem véletlenül kapta az Óriás nevet. Hatalmas, vastag húsú, enyhén csípős paprika. Teljesen érett állapotában ragyogó piros, az enyhe csípőssége kellemes édes ízzel párosul.

Méregerős zöldpaprika: nevét a spenótzabáló tengerészről, Popey-ről kapta. Színe sötétzöld, éretten ragyogó piros. Igen termetes méretű. Csak kifejezetten magas fájdalomküszöbű embereknek ajánlom!

Kaliforniai paprika, pritamin és kápia: zölden és bepirosodva egyaránt árusítjuk. A pritaminnak több változatát is termeljük. Évek óta slágernek számít a hatalmas méretű Kabala.

Óriási méretű fehér paprikák: Fehér paprikából a legtermetesebb, húsos fajtákat termeljük. Ezek között nem ritka a negyed kilót meghaladó, fél kilóhoz közelítő példány sem.

Nagyon húsos, ízletes fajták. Nyersen vagy feldolgozva egyaránt kiválóak.


Brokkoli

Nyár közepétől karácsonyig szinte folyamatosan szerepel a kínálatunkban. Egyre többen keresik- nemcsak divatból. Az egyik legértékesebb zöldségfélénk. Rengeteg vitamint és ásványi sót tartalmaz. A rákmegelőző táplálkozás egyik nélkülözhetetlen alapanyaga.


Kisebb tételben termelünk még:

Paradicsomot, zellert, kelkáposztát, fejeskáposztát, karfiolt, uborkát, sárgarépát és petrezselymet.